IMG_1770

Bekijk Onze Dinerkaart

Heerlijk tafelen

4 Gangen keuzemenu 29,95

Voorgerecht, soep, hoofd, dessert

5 Gangen keuzemenu 37,50

Voor, soep, warm voor, hoofd, dessert

Om mee te starten

Brood & Dippers

4,90

Met 3 verschillende dippers

Bordje Parmaham

6,00

Vers gesneden, bieslook

Knoflook Olijven

3,50

Gemarineerd in knoflookolie

Koude Voorgerechten

Carpaccio

11,50

Met truffelmayonaise, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas

Rode Biet & Geitenkaas (VEGATEKEN)

10,00

Geserveerd met frisse sinaasappel en zoete balsamico

Vittello Tonato

9,50

Rose gebraden kalfsvlees, tonijnmayonaise, rode ui, kappertjes

Gerookte Zalm

9,50

Huisgerookt met romige bietenmascarpone en kruidenolie

Steak Tartaar

10,00

Rode ui, kappertjes, bieslook

Mozzarella & Tomaat (VEGATEKEN)

10,00

Geserveerd met balscamico en olijfolie van Hojiblanca

Meloen & Parmaham

9,50

Met dressing van frambozen

Krabsalade en Gamba

10,00

Heerlijk geserveerd met Guacamole

Tonijn

10,00

Krokante filodeeg, sashimi van tonijn, wasabimayonaise, ricottakaas

Soepen

Tomatensoep (VEGATEKEN)

6,00

Vol van smaak afgemaakt met room

Zaanse Mosterdsoep

6,00

Met gebakken spekjes

Romige Uiensoep

6,00

Bosui

Warme Voorgerechten

Gamba Pil Pil

9,00

Aioli, bosui

Gegratineerde Champignons (VEGATEK)

9,00

Blauwschimmelkaas (Bleu de auvergne), knoflook

Warme Brie (VEGATEKEN)

9,00

Gepaneerd, frambozendressing en mango compote

Ragoutje

9,50

Heerlijke romige kippenragout met champignons

Pulled Chicken

8,50

Geserveerd op een mini bun, komkommer, sesam, bbq saus

Nachos Cheese (VEGATEKEN)

8,50

Met tomaat, ui, paprika, overgoten met kaas

Chrispy Chicken

8,50

Krokante kippendijen, komkommer, sesam

Cheeseburgertjes & Geitenkaas

8,50

Mini burgetjes, geitenkaas omwikkeld met spek, mango chutney

Hoofdgerechten

Biefstuk

18,50

Pepersaus, kruidenboter of Champignonroomsaus

Schnitzel Deluxe

16,50

Met gebakken ui, champignons en champignonroomsaus

Gegrilde Zalm

17,50

Zuurkoolstampotje, witte wijnsaus

Kippetje uit de oven

17,50

1/2 Kip met verse groenten

Zeebaars

17,50

Op de huid gebakken, kruidenrisotto

Kipsaté

16,50

Geserveerd met pindasaus, cassave, gebakken uitjes

Spareribs

17,50

Gemarineerd met BBQ saus

Risotto (VEGATEKEN)

16,50

Groene kruiden, bospaddenstoelen, gegrilde groenten

Pasta Carbonara

15,50

Spekjes, knoflook, Parmezaanse kaas, room

Gegrilde Groenten (VEGATEKEN)

15,50

Fetakaas, Hoisindressing

Buikspek

17,50

Zachtgegaard, wonton van eend, Hoisin saus

Surf & Turf (bij menu 3,00 extra)

21,50

Biefstukpuntjes, grote gamba’s, overheerlijke Thai saus

Tournedos (bij menu 6,00 extra)

23,50

Geserveerd met pepersaus

Salades

Salade Carpaccio

15,95

Truffelmayonaise, pijnboompitjes, kaas

Salade De Baron

14,95

Gebakken kip, rode pestomayo, tauge, paprika, rode ui

Salade Geitenkaas

13,95

Lauw warme Geitenkaas, bacon, walnoten, honingdressing

Salade Biefstuk

16,50

Thaise marinade, biefstukpuntjes, oosterse groente, rode ui

Burgers

Angusburger

14,95

100% Angus, gebakken ei, cheddar, bacon, tomaat, augurk, friet

Truffelburger

15,95

100% Angus, gebakken ui, bacon, cheddar, truffelmay, friet

Veggieburger (VEGATEKEN)

13,95

Van kikkererwten en spinazie, gegrilde paprika, friet

Blue Cheese Burger

15,95

100% Angus, bacon, gebakken ui, mango chutney, friet

Bijgerechten

Friet

3,50

Met mayo

Gebakken Champignons

3,50

Knoflook, kruidenboter

Verse Groente

4,50

Seizoengebonden

Groene Salade

3,50

French dressing

Volgt u een dieet, heeft u een voedselallergie of eet u vegetarisch? Ook voor u zijn er vele mogelijkheden. Meld het ons! Het is prettig wanneer u voorafgaand aan uw bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat uw speciale wensen zijn, dan kunnen wij hierop inspelen. En zeker als het druk is, is dit zowel voor u als ons prettig. Bij spontaan bezoek spelen we uiteraard ook direct in op uw wensen.

Our Producers

We believe that no dish can be better than its ingredients, and that the best ingredients are usually local.

Every day we make many decisions about what we eat and every one of our food choices has an ethical and environmental impact.

It is the best of coincidences that good food choices – those that are good for our land and people, for the environment, for the body and mind – are also delicious and enjoyable.

Our Food Philosophy

We believe that no dish can be better than its ingredients, and that the best ingredients are usually local. As great cooking starts with great ingredients, great ingredients start with great farmers.